Oudervereniging

De oudervereniging is een vereniging die in samenwerking met de school diverse activiteiten organiseert. Deze activiteiten worden betaald met de ouderbijdrage en de opbrengsten van onze speculaas- en paaseierenactie en schoolfeest. De ouders van de oudervereniging steken de handen uit mouwen bij vele activiteiten zoals: schoolreisje, schoolfotograaf, Halloween, speculaasactie, sinterklaas, kerstviering, carnaval, paaseierenactie, koningsspelen, bosactiviteit en schoolfeest.

De oudervereniging bestaat uit:
  • Salina Marell (Voorzitter)
  • Alice Jutte (Secretaresse)
  • Jacqueline Habets (Penningmeester)
  • Branco Deckers
  • Jennifer Atzei
  • Justina Salden
  • Nicole Gruisen
  • Peggy Heijnen
  • Suzanne Braune
Informatie voor nieuwe ouders
Basisschool St. Stefanus is het bruisende, educatieve hart van Wijnandsrade. We leren van elkaar en groeien door te delen. We zijn samen verantwoordelijk voor de groei van een generatie kinderen. Spreekt u dit aan voor uw kind? Neem dan contact met ons op voor een kennismaking en rondleiding.